Rover Seafishing

Welkom

Met ingang van 2015 heeft Rob Verspaandonk, schipper/eigenaar een hersenbloeding gekregen. Na maanden revalidatie kan Rob dit jaar, helaas geen werkzaamheden verrichten. Varen met klanten zal dit jaar waarschijnlijk niet lukken, en er word gekeken naar een uitzicht op lange termijn, maar daar kan nog effe geen uitspraak over gedaan worden. Als er veranderingen plaatsvinden zal dat overal gepubliceerd worden, maar vooral genezing, revalidatie en rust zijn even de sleutelwoorden voor hersel.
ROVER-SEAFISHING sportvisserij colijnsplaat .


Vanaf heden gaan we wat luxer vissen met de nieuwe ROVER!!!!!!

Zeevissen vanaf een luxe snelle charterboot, met maximaal 8 personen, op de Oosterschelde en de Noordzee. Ik ben gespecialiseerd in haaientrips in de zomermaanden ! Onbetwist de haaienspecialist!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanaf heden in de vaart met een nieuw schip. Cygnus Cyclone. voorzien van een scania 500PK. Alles afgebouwd volgens de strengste eisen van de scheepvaartinspectie. Voorzien van alle reddingsmiddelen, .zwemvesten, reddingsvlot 10 persoons, sart rescue , gmdss portofoon..dubbele marifoon, dubbele kaartplotters,dubbele radar, (68nm en 45 nm), stuurautomaat,dekwaspomp, automatisch blussysteem, enz enz..

Dit alles om u nog beter van dienst te kunnen zijn..veilger sneller stabieler en lekker ruim vissen..veel plaats op het dek. Max snelheid 30 knopen.

Alle soorten visserij: ankervisserij, wrakvissen, makreel, gericht vissen op haaien en roggen, avondvisserij en overdag op tong,,enz enz..alles is bespreekbaar..

Er zijn in Nederland 15 boten aangewezen voor het onderzoeksprogramma haaien en roggen. Sportvisserij Nederland en het Imares( institute for marine resources &ecosystem studies) hebben dit onderzoeksplan opgezet onder steun van de Nederlandse overheid om meer te weten te komen over deze vissen die steeds vaker en in grotere getalen voorkomen in nederlands water. We vissen dus gericht op de haaien en roggen en dragen zodoende een steentje bij aan dit onderzoeksplan. De vanger van een haai of rog word beloond met een pakket van sportvisserij nederland. Kijk voor meer informatie op www.sportvisserijnederland.nl

-Voordelen van een kleine groep zijn de deskundige begeleiding, uitleg en advies. U krijgt een leerzame visdag aangeboden waarbij alle facetten aan bod komen over de soort visserij die we gaan uitoefenen, zoals: waar we vissen, waarom we daar vissen, welke typen onderlijnen we daar het best gebruiken, en waarom. De aaskeuze, de te verwachten vissoorten, het natuurlijke aasaanbod voor de vissen, bodemgesteldheid, enz enz.Reeds jarenlange ervaring, en kennis van alle soorten visserij/wedstrijdvisserij, en de visstekken.

Haal meer uit u visdag door te weten hoe je moet vissen. Vangen we niets,dan zoeken we een betere visplek.korte vaartijden, dus meer vistijd.

Een zeer snelle veilige boot aangedreven door een scania.De boot is voorzien van alle moderne navigatie apparatuur en veiligheidsmaterialen.

Ook is er een toilet aan boord.Ik verzorg voor u een leuke complete, gezellige en leerzame visdag in een klein gezelschap. We varen vanaf het gezellige vissersdorpje Colijnsplaat, gelegen op een steenworp afstand van de zeelandbrug.

Voor vrienden onder elkaar,teambuilding,of gewoon de serieuze visser, of lekker een dagje genieten op het water…Kortom iedereen is welkom.

Ook een 4 uur durende rondvaart voor max 8 personen waarbij we bruinvissen en zeehonden gaan spotten onder het genot van een hapje en drankje.

Wij verzorgen ook asverstrooiingen op de Oosterschelde of Noordzee op gepaste wijze..voor informatie kunt u contact opnemen.

Rob Verspaandonk.